Tilat

Tilausravintola Kuninkaan Lohet – Vanha Viilatehdas ja Kuninkaan Kartano

Tilausravintola Kuninkaan Lohissa voit järjestää tilaisuuksia kahdessa, hyvin erityylisessä ravintolarakennuksessa. Molemmat rakennukset sijaitsevat Vantaankoskella, hyvien yhteyksien päässä Vantaanjoen vehreässä miljöössä, noin parinsadan metrin päässä toisistaan. Käytettävänäsi ovat Vanhan Viilatehtaan kiviseinäiset, tunnelmalliset tilat ja Kuninkaan Kartanon juhlavat, kristallikruunuiset salit.

Ravintoloiden kabinetteja voit varata viiden henkilön tilaisuuksista aina 500 henkilön riehakkaisiin kesäjuhliin. Tilaisuuksia järjestetään ympäri vuoden, varhaisesta aamusta myöhään yöhön.

Kuninkaan Kartanolla ja Vanhalla Viilatehtaalla ovat laajat ja vihreät piha-alueet sekä tilavat terassit. Terassimme eivät ole kiinteästi katettuja ja sateen yllättäessä voi maisemaa ihastella Viilatehtaalla isojen varjojen alla ja Kartanon terassilla telttakatoksessa. Vantaankosken ympäristö on kulttuurihistoriallisesti arvokasta seutua ja Vantaanjoen ympäristö Vantaan kaupungin yleistä virkistysaluetta. Rannassa saattaa olla kesäaikaan perhokalastajia ja rannan luontopoluilla käyskennellä perheitä eväiden kanssa. Molemmissa rakennuksissa voi juhlia klo 02.00 saakka.

Tutustu tiloihimme ja varaa ilmainen tutustumiskäynti!

Vanha Viilatehdas – Kiviseinäinen ja tunnelmallinen tehdasrakennus aivan kosken kuohujen äärellä

Kokoustila max. 130 henkilölle, Juhlatila max. 140 henkilölle.

Kokoustila 20 – 50 henkilölle, Juhlatila 20 – 50 henkilölle

Kokoustila 20 – 50 henkilölle, Juhlatila 20 – 60 henkilölle

Kokoustila 7 – 16 henkilölle, Juhlatila 7 – 20 henkilölle

Kokoustila 5 henkilölle, Juhlatila 5 – 8 henkilölle

Kuninkaan Kartano – Juhlava kustavilainen kartanorakennus luonnonkauniissa ympäristössä

Kokoustila 20 – 60 henkilölle, Juhlatila 30 – 80 henkilölle. Juhlatila jopa 110 henkilölle (Keltainen ja Peilisali yhdistettynä)

Kokoustila 5 – 20 henkilölle, Juhlatila 5 – 30 henkilölle

Juhlatila 5 – 30 henkilölle

Juhlatila 15 – 40 henkilölle