Muut perhejuhlat

Kastejuhlat, nimiäiset, rippijuhlat tai polttarit – kaikki käy! Suunnittelemme ja järjestämme ikimuistoisen juhlan toiveidesi mukaan. Keittiömme loihtii suussasulavat herkut, viinikellaristamme löytyy sopivat viinit ja autamme esiintyjän ja ohjelman järjestämisessä. Hoidamme tarvittaessa vieraillenne kuljetuksen paikan päälle.

Asiakkaidemme turvallisuus on osa vieraanvaraisuuttamme. Varaamme jokaiselle seurueelle oman kabinettitilan omalla tarjoiluhenkilökunnalla ja tiloissamme järjestyvät mainiosti min. 7 henkilön tilaisuudet pöytiin tarjoiltavalla menulla. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille toiveidenne mukainen tilaisuus.

Vanha Viilatehdas

Kiviseinäinen, museoviraston suojelema rakennus Vantaankosken äärellä. Kabinetit 5–130 henkilölle.

Kuninkaan Kartano

Kustavilaistyylinen kartanorakennus, josta vehreä näkymä Vantaanjokilaaksoon. Kabinetit 5–110 henkilölle.

Teemme kaikkemme varmistaaksemme teille vieraillemme ravintolakokemuksen, joka on turvallinen, ikimuistoinen ja elämyksellinen. Noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia ja määräyksiä, huolehdimme turvaväleistä, sekä desifioimme pintoja useasti. Meille on todella tärkeää että tunnemme kaikki olomme turvalliseksi. Toivomme, että näemme toisiamme vain ainoastaan terveenä!

Innolla odotamme jälleennäkemistä ja yhteisiä hetkiä kanssanne!

Pidetään Huolta Toisistamme! 

Voit myös tulla tutustumaan tiloihimme paikan päälle ja kuulemaan tarkemmin juhlien järjestämisestä.

Ota yhteyttä

Myyntipalvelu
p. 09 253 25300
myyntipalvelu@kuninkaanlohet.com

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

  • Kirjoita lisätietoja ja toiveita esim. tilatoive. Mikäli teet varauksen yleiseen illanviettoon, kerrothan myös laskutustietosi. Laskutamme kaikki varaukset esim. stand-up iltoihin ennakkoon ja maksamalla tuon ennakkolaskun, vahvistat meille tulosi
  • Rekisteriseloste ja tietosuoja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lounaspöytävaraus Viilatehtaan lounaalle