Syksyn aktiviteettikampanja

Olemme työskennelleet reilun vuoden enemmän tai vähemmän etänä ja tiimin jäseniä kohdattu vain ruudun takaa. Olisiko jo vihdoinkin aika kohdata kasvokkain?

Autamme sinua suunnittelemaan tapahtuman, joka säilyy muistoissa pitkään ja vahvistaa tiimihenkeä!

Kuninkaan Lohien laajasta aktiviteettivalikoimasta löytyy tekemistä moneen makuun: rauhoittavaa Mindfulnessia, tiimihengen elävöittävää kisailua, extremelajeja hurjapäille ja käden taitoja hiovia työpajoja! 

Aktiiviseen päiväänne voi kuulua vaikka Maastopyöräretki Fatbikella tai parin tunnin melontaretki Vantaanjoella. Rennompaan menoon suosittelemme ajatuksia ja aisteja herättelevää Pikku Virtaa tai tarkkuutta vaativaa Jousiammuntaa. Tiimihenkeä vahvistetaan vehreässä miljöössä Ristiin Rastiin Seikkailulla tai Vantaankosken selviytymispelillä.
Kurkkaa koko valikoimamme täältä!

Aktiviteetteja voit mainiosti yhdistää vaikka kokouspäivän keskelle tai illanvieton aloitukseen ja vauhdikkaan päivän pölyt voi pestä pois upealla Kartanon saunalla.

Hyödynnä etu ja varaa nyt!
Saat aktiviteetin yhteyteen Kartanon Saunan -40 % alennuksella, edun arvo 108,00 €

Syksyn aktiviteettikampanjan ehdot

  • kampanja-aika 1.5. – 30.5.2021
  • etu koskee tapahtumia välillä elokuu – joulukuu 2021

Varaa nyt, älä jää viivyttelemään! Joustavat varausehtomme suosivat ennakkovaraajaa, sillä voit perua tilaisuuden veloituksetta 14 vrk ennen varsinaista päivää.

Varaukset

Myyntipalvelu
p. 09 25325300
tai myyntipalvelu@kuninkaanlohet.com 

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

  • Kirjoita lisätietoja ja toiveita esim. tilatoive. Mikäli teet varauksen yleiseen illanviettoon, kerrothan myös laskutustietosi. Laskutamme kaikki varaukset esim. stand-up iltoihin ennakkoon ja maksamalla tuon ennakkolaskun, vahvistat meille tulosi
  • Rekisteriseloste ja tietosuoja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lounaspöytävaraus Viilatehtaan lounaalle

  • Rekisteriseloste ja tietosuoja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.