Idyllistä kartanotunnelmaa yritys- ja perhejuhlien viettoon vehreässä maalaismaisemassa.

Aurora Karamzinin aloitteesta 1800 luvun lopulla aloitettiin suunnittelemaan kansakoulun rakentamista hänen omistamansa Vantaankosken Ruukin alueelle. Koulun perustuskivi muurattiin kuitenkin vasta vuonna 1900 ja Auroran toivoma ruotsinkielinen kansakoulu valmistui. Entisöidyt kabinetit toimivat 1970 – luvun taitteessa vielä kansakoulun luokkahuoneina ja myöhemmin Vantaan kaupungin koulutustiloina. Kuninkaan Kartano vihittiin virallisesti Kuninkaan Lohien ravintola käyttöön 2006. Nykypäivän ihastuttava kustavilainen kartanotunnelma luo upeat puitteet niin yritys- kuin perhejuhlien järjestämiseen. Kartanon kristallikruunuiset kabinetit luovat juhlavan tunnelman ja vaaleasävyiset ja valoisat kabinetit ihastuttavat tunnelmallaan. Kuninkaan Kartanolla on käytettävissä neljä erikokoista kabinettia sekä tilaussauna yläkerrassa. Kabinetteja pystyy yhdistelemään tilaisuuden henkilömäärän ja tarpeen mukaan. Kaikissa tiloissa on ajanmukainen kokoustekniikka kokouspäiviä varten.

Kartanon yläkerrassa on upea, kylpylämäinen tilaussauna ja samassa kerroksessa saunojilla on käytettävissä kabinetti ruokailua ja oleskelua varten. Kartanon saunan erikoisuus on hydrohieronta-amme, johon pääsee rentoutumaan poreista nautiskellen. Saunan lasitetulta parvekkeelta on vehreä näkymä Vantaanjokilaaksoon

Kuninkaan Kartanon edustalla on upea, suojaisa terassi, jossa voi nautiskella kokouspäivän kahvitukset ja lounaan tai kohottaa onnittelumaljan juhlapäivän kunniaksi. Kartanon piha-alueella on myös idyllinen kesäkeittiö, jossa järjestämme ryhmille erilaisia ruoanvalmistuskursseja.

Kuninkaan Kartanon lounas: arkipäivisin maanantai-perjantai klo 11.00 -14.00

Lämpimästi tervetuloa!

Kartanon lounas

Lue Kuninkaan Lohien historiasta


Kuninkaan Kartano

Keltainen Sali

 • Kokoustila

  20 – 60 henkilölle

 • Juhlatila

  30 – 80 henkilölle

Juhlatila jopa 110 henkilölle (Keltainen ja Peilisali yhdistettynä).

Keltainen Sali on Kuninkaan Kartanon pääsali, jossa pääset nauttimaan valoisasta ja elegantista kartanotunnelmasta kristallikruunujen alla. Tilassa on korkea katto ja kahteen suuntaa avautuvat isot ikkunat. Keltaisessa Salissa järjestyvät kokouspäivät ajanmukaisella tekniikalla varustettuna (videoprojektori, valkokangas ja langaton verkko) sekä tyylikkäät illallistilaisuudet.
Suurempiin tilaisuuksiin on myös käytettävissä L-mallinen tila; Peilisali ja Keltainen Sali yhdistettynä.

Peilisali

 • Kokoustila

  5 – 12 henkilölle

 • Juhlatila

  5 – 30 henkilölle

Peilisali on elegantti ja juhlava tila pieniin yritys- ja perhejuhliin. Kabinettiin luo tunnelmaa Kartanon upeat kristallikruunut sekä aito tuli vanhassa kakluunissa. Vieressä olevan Keltaisen Salin voi yhdistää Peilisaliin, jolloin käyttöön saadaan tila 110 henkilölle.

Vihreä Sali

 • Juhlatila

  15 – 40 henkilölle

Vihreä Sali on valoisa ja idyllinen tila pienten perhejuhlien järjestämiseen. Kabinetista avautuu näkymä suoraan etupihan ja terassin puolelle. Arkisin Vihreä Sali on lounastajien käytössä ja iltaisin ja viikonloppuisin tila muuntuu tunnelmalliseksi juhlakabinetiksi.

Auroran Kabinetti

 • Kokoustila

  5 – 20 henkilölle

 • Juhlatila

  5 – 30 henkilölle

Auroran kabinetti on saanut nimensä Helsingin Diakonissalaitoksen perustajan Aurora Karamzinin mukaan. Aurora Karamzin yritti elvyttää ruukkiyhtiön toiminnan silloisessa kiinteistössä ennen W.W.Wahlbergin Dahforsin Viilatehtaan perustamista.

Auroran kabinetti on Kuninkaan Kartanon toisessa kerroksessa sijaitseva tunnelmallinen ja rauhallinen kabinetti. Kokoustilana kabinetti on yksi kysytyimpiä tiloja ja on varustettu ajanmukaisella kokoustekniikalla. Kokouspäivien aikana happea pääsee haukkaamaan parvekkeelle ja ihailemaan samalla peltojen keskellä soljuvaa Vantaanjokea.

Samassa kerroksessa Auroran kabinetin vieressä on myös Kartanon saunatilat. Saunojille varataan iltapalatarjoilut Auroran kabinettiin ja kabinettia voi hyödyntää illanistujaisiin.

Alinen Saunakabinetti

 • Kokoustila

  4 – 5 henkilölle

Alinen Saunakabinetti on saanut nimensä Helsingin Diakonissalaitoksen perustajan Aurora Karamzinin nuoremman siskon mukaan.

Saunakabinetti on Kartanorakennuksen toisessa kerroksessa oleva tunnelmallinen ja viihtyisä, pienen ryhmän kokoustila, jossa luonnon läheisyys on käsinkosketeltavaa. Alinen Saunakabinetista pääsee mukavasti siirtymään viihtyisälle parvekkeelle ja ihailemaan samalla peltojen keskellä soljuvaa Vantaanjokea.

Kabinetissa on ajanmukainen kokoustekniikka ja langaton verkko. Kabinetin vieressä on myös Kartanon saunatilat ja Alinen saunakabinettia voi hyödyntää myös illanistujaisiin.

Vinttikabinetti

 • Kokoustila

  4 henkilölle

Vinttikabinetti on kesän 2017 aikana kunnostettu pienen ryhmän kokoustila, jonka voitte halutessanne varata ryhmätöihin tai parin tunnin lounaskokoukseen. Vinttikabinetti sijaitsee Kartanon yläkerrassa ja nimensä mukaisesti kabinettiin noustaan kapeaa portaikkoa pitkin.

Viihtyisä kokoustila on varustettu ajanmukaisella kokoustekniikalla ja tilassa toimii langaton verkko.

Kuninkaan Kartanon saunatilat

Tule hemmottelemaan itseäsi Kartanon kylpyläsaunaan!

Nautinnolliset löylyt rentouttavat mielen ja lihakset kokous- tai tyky-päivän jälkeen.

Kartanon saunatilat sijaitsevat Kartanon yläkerran tiloissa ja parvekkeelta voit ihailla Vantaanjokilaakson upean vehreää maisemaa. Saunatilojen erikoisuus on hydrohieronta-amme, jonka väriterapiaominaisuus auttaa rentoutumaan tai piristymään valintanne mukaan. Saunalta pääsee vilvoittelemaan parveketerassille ja saunalla on valmiina pyyhkeet ja laudeliinat.

Saunan juomakaapista löytyy valmiina virvokkeita ja mietoja alkoholijuomia, joiden laskutus tapahtuu kulutuksen mukaan.

Saunatilojen yhteydessä on tilava Auroran kabinetti, jossa voitte nautiskella saunatilaisuuden aikana vaikka iltapalaa tai järjestää vaikka karaokeillan!

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

 • Kirjoita lisätietoja ja toiveita esim. tilatoive. Mikäli teet varauksen yleiseen illanviettoon, kerrothan myös laskutustietosi. Laskutamme kaikki varaukset esim. stand-up iltoihin ennakkoon ja maksamalla tuon ennakkolaskun, vahvistat meille tulosi
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lounaspöytävaraus

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.