Idyllistä kartanotunnelmaa yritys- ja perhejuhlien viettoon

1800-luvun lopulla aloitettiin Aurora Karamzinin aloitteesta suunnittelemaan kansakoulun rakentamista Vantaankosken Ruukin alueelle. Koulun perustuskivi muurattiin vuonna 1900 ja Auroran toivoma ruotsinkielinen kansakoulu valmistui. Entisöidyt kabinetit toimivat 1970-luvun taitteessa vielä kansakoulun luokkahuoneina ja myöhemmin Vantaan kaupungin koulutustiloina.

Kuninkaan Kartano vihittiin virallisesti Kuninkaan Lohien käyttöön vuonna 2006. Ihastuttava kustavilainen kartanotunnelma kristallikruunuineen luo upeat puitteet niin yritys- kuin perhejuhlien järjestämiseen. Kuninkaan Kartanolla on käytettävissä viisi erikokoista juhlakabinettia, pari pienempää kokouskäyttöön sekä tilaussauna yläkerrassa. Kabinetteja pystyy yhdistelemään henkilömäärän ja tarpeen mukaan. Kaikissa tiloissa on ajanmukainen kokoustekniikka.

Kartanon yläkerrassa on tilaussauna ja saunojilla on samassa kerroksessa käytettävissään kabinetti ruokailua ja oleskelua varten.
Saunan lasitetulta parvekkeelta on vehreä näkymä Vantaanjokilaaksoon.

Kuninkaan Kartanon edustalla on suojaisa terassi, jossa voi nautiskella kokouspäivän kahvitukset ja lounaan tai kohottaa onnittelumaljan juhlapäivän kunniaksi. Piha-alueella on myös idyllinen kesäkeittiö, jossa järjestämme ryhmille ruoanvalmistuskursseja.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja

Myyntipalvelu
p. 09 25325300
[email protected]

Lue Kuninkaan Lohien historiasta

 


Kuninkaan Kartano

Keltainen Sali

 • Kokoustila

  20 – 60 henkilölle

 • Juhlatila

  30 – 80 henkilölle

Keltainen Sali on Kuninkaan Kartanon pääsali, jossa nautitaan valoisasta ja elegantista kartanotunnelmasta kristallikruunujen alla. Tilassa on korkea katto ja kahteen suuntaa avautuvat isot ikkunat. Keltaisessa Salissa järjestyvät kokouspäivät ajanmukaisella tekniikalla varustettuna (videoprojektori, valkokangas ja langaton verkko) sekä tyylikkäät illallistilaisuudet.
Suuremmissa tilaisuuksissa buffetpöytä voidaan kattaa vieressä olevan Peilisalin puolelle ja juhlavieraita sijoittaa Voudin kabinettiin tai Vihreään Saliin.

Voudin Kabinetti

 • Kokoustila

  5 -20 henkilölle

 • Juhlatila

  10 - 30 henkilölle

Voudin kabinetti on Kuninkaan Kartanon uusin kokous- ja juhlatila, joka valmistui Kartanon laajennuksen yhteydessä elokuussa 2018. Elegantti ja juhlava tila sopii yritys- ja perhejuhliin. Tunnelmaa luovat Kartanon kristalliset seinälampetit, hempeä väritys ja suurista ikkunoista tulviva luonnonvalo. Tila on avara ja sopii myös isompiin juhliin, sillä buffettarjoilut voidaan kattaa tilan ulkopuolelle Peilisaliin.

Tilassa on ajanmukainen kokousvälineistö ja kabinetti toimii mainiosti päivän kokouksiin.

 

 

Vihreä Sali

 • Kokoustila

  10 - 30 henkilölle

 • Juhlatila

  15 – 40 henkilölle

Vihreä Sali on valoisa ja idyllinen tila päivän kokousten järjestämiseen ja juhlava sali perhejuhlille.

Kabinetista avautuu näkymä suoraan etupihan ja terassin puolelle ja ikkunoista tulviva valo tekee huoneesta valoisan ja avaran.
Vihreässä Salissa on ajanmukainen kokoustekniikka ja tilan voi  yhdistää vieressä olevaan Siniseen kabinettiin.

Sininen Kabinetti

 • Kokoustila

  5 - 30 henkilöä

 • Juhlatila

  10 - 30 henkilöä

Sininen kabinetti on Kartanon laajennuksen yhteydessä kokous- ja juhlatilaksi muutettu kabinettitila. Tila on omalla sisäänkäynnillä varustettu ja luonnonvaloa tuovat suuret ikkunat suoraan viihtyisälle terassille. Nimensä kabinetti on saanut sinisestä värityksestään.

Kabinetti sopii mainiosti pienempiin perhejuhliin ja kokouspäiviin.

Auroran Kabinetti

 • Kokoustila

  5 – 20 henkilölle

 • Juhlatila

  5 – 30 henkilölle

Auroran kabinetti on saanut nimensä Helsingin Diakonissalaitoksen perustajan Aurora Karamzinin mukaan. Aurora Karamzin yritti elvyttää ruukkiyhtiön toiminnan silloisessa kiinteistössä ennen W.W.Wahlbergin Dahforsin Viilatehtaan perustamista.

Auroran kabinetti on Kuninkaan Kartanon toisessa kerroksessa sijaitseva tunnelmallinen ja rauhallinen kabinetti. Kokoustilana kabinetti on yksi kysytyimpiä tiloja ja varustettu ajanmukaisella kokoustekniikalla. Auroran kabinetissa on loungealue rentoon kokoustamiseen ja vaikka kahvitteluhetkeen.

Samassa kerroksessa sijaitsee myös Kartanon saunatilat. Saunojille varataan iltapalatarjoilut kabinettiin ja kabinettia voi hyödyntää illanistujaisiin.

Alinen Saunakabinetti

 • Kokoustila

  4 – 5 henkilölle

Alinen Saunakabinetti on saanut nimensä Helsingin Diakonissalaitoksen perustajan Aurora Karamzinin nuoremman siskon mukaan.

Saunakabinetti on kartanorakennuksen toisessa kerroksessa oleva tunnelmallinen ja viihtyisä pienen ryhmän kokoustila. Alinen Saunakabinetista pääsee mukavasti siirtymään parvekkeelle ihailemaan Vantaanjokea.

Kabinetissa on ajanmukainen kokoustekniikka ja langaton verkko. Kabinetin vieressä on myös Kartanon saunatilat, ja Alinen saunakabinettia voi hyödyntää myös illanistujaisiin.

Vinttikabinetti

 • Kokoustila

  4 henkilölle

Vinttikabinetti on kesän 2017 aikana kunnostettu pienen ryhmän kokoustila, jonka voi varata ryhmätöihin tai parin tunnin lounaskokoukseen. Vinttikabinetti sijaitsee Kartanon yläkerrassa ja nimensä mukaisesti kabinettiin noustaan kapeaa portaikkoa pitkin.

Viihtyisä kokoustila on varustettu ajanmukaisella kokoustekniikalla ja tilassa toimii langaton verkko.

Kuninkaan Kartanon saunatilat

Hyvät löylyt rentouttavat mielen ja lihakset kokous- tai tyky-päivän jälkeen.

Kartanon saunatilat sijaitsevat Kartanon yläkerran tiloissa ja parvekkeelta voit ihailla Vantaanjokilaakson vehreää maisemaa.
Saunalta pääsee vilvoittelemaan lasitetulle parveketerassille.

Saunalla on valmiina pyyhkeet ja laudeliinat. Juomakaapista löytyy virvokkeita ja mietoja alkoholijuomia, jotka laskutetaan kulutuksen mukaan.

Saunatilojen yhteydessä on tilava Auroran kabinetti, jossa voitte nautiskella iltapalaa tai järjestää vaikka karaokeillan!

Kartanon juhlateltta

Kartanon juhlatelttaa voi varata isompiin juhliin vaikka bändin esiintymistilaksi tai viettää koko juhlan upeassa Juhlateltassa.

Juhlateltta on kooltaan 10 x 20 metriä ja on kalustettavissa tilaisuuden mukaan; pystypöydin, pöydin ja tuolein tai pelkin tuolirivein esim. luentoa varten.

Somistus järjestyy juhlan mukaisesti; esim. kesäjuhlateemaisesti tai oktoberhenkisesti. Kysy lisää Myyntipalvelustamme!

 

 

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

 • Kirjoita lisätietoja ja toiveita esim. tilatoive, ajatuksia tarjoiluihin, ohjelmaan jne.
 • Rekisteriseloste ja tietosuoja
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lounaspöytävaraus Viilatehtaan lounaalle