Tunnelmallinen tehdasrakennus kokouksiin ja juhliin Vantaankosken rannalla

Dahlforsin Viilatehtaassa taottiin viiloja 1960-luvulle saakka. Nykyisin tämä upea, kunnostettu tehdassali tarjoaa puitteet yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Vanha Viilatehdas on museoviraston suojelema rakennus ja tehtaan kivi- ja tiiliseinäisissä kabineteissa voi aistia historian havinaa. Rakennuksen kunnostusvaiheen aikana sisustuksessa hyödynnettiin upeasti jyhkeitä myllynkiviä ja salin rosoiset holvikatot luovat miellyttävää, autenttista tunnelmaa. Tilaa somistaa Dahlforsin Viilatehtaan aikainen museoesineistö.

Tilat soveltuvat muutaman hengen ryhmistä jopa 500 henkilön tilaisuuksiin. Kokouspäivän aikana voit siirtyä terassille ryhmätöihin tai vain nauttia kahvit Vantaankosken kuohujen äärellä. Terassi antaa myös lisätilaa kesäjuhliin tai sadonkorjuuiltoihin. Kesäaikaan terassilla on kesäkeittiö ja grillialue, jossa valmistetaan herkkuja buffetpäivälliselle.

Yläkerran tiloissa on upea puulämmitteinen sauna sekä laavakivikiukaalla varustettu sähkösauna. Molemmissa saunoissa voi nautiskella hienosta koskinäkymästä ja vilvoittelemaan pääsee suojatulle terassille, jonka lasipaviljongissa iltaa voi jatkaa myöhään yöhön.

Tervetuloa nauttimaan kulttuurihistorialliseen koskimaisemaan!

Lue Kuninkaan Lohien historiasta

Lisätietoja

Myyntipalvelu
p. 09 25325300
[email protected]


Vanha Viilatehdas

Dahlforsin Sali

 • Kokoustila

  max. 100 henkilölle

 • Juhlatila

  max. 100 henkilölle

Dahlforsin Sali (Dahlforsin Etusali ja Mustakosken kabinetti yhdistettynä) toimi 1960-luvulle saakka Dahlforsin Viilatehtaan tehdashallina. Sali on kunnostettu vanhaa perinnettä kunnioittaen, mutta varustettu nykyaikaisella tekniikalla. Dahlforsin Sali on pitkänomainen, kapea tila, jossa on jyhkeät kiviseinät ja isot ikkunat joelle. Tilassa on holvimainen katto ja myllynkivistä rakennettu avotakka. Dahlforsin Saliin on kaksi sisäänkäyntiä, joista pääsee suoraan joenvarteen rakennetulle terassille.

Upea tila perhejuhliin sekä mieleenpainuviin kokoustilaisuuksiin!

Dahlforsin Etusali

 • Juhlatila

  20 – 50 henkilölle

Dahlforsin Etusali on Dahlforsin Pääsalista taitto-ovin erotettu kabinetti. Tila toimii kokoustilana sekä juhlatilana pienempiin perhejuhliin. Etusali on tunnelmallinen avotakalla varustettu kabinetti, jossa on nykyaikainen kokoustekniikka (valkokangas, videoprojektori sekä langaton verkko). Tilassa järjestetään myös illallisia, joissa hyödynnetään avotakkaa ruoanvalmistukseen. Etusalista on suora käynti terassille ja tilaisuuksien aikana voi käydä nauttimassa koskimaisemasta.

Mustakosken Kabinetti

 • Kokoustila

  20 – 40 henkilölle

 • Juhlatila

  20 – 50 henkilölle

Mustakosken kabinetti on Dahlforsin Salista taitto-ovin erotettu päätykabinetti. Tila toimii kokoustilana sekä juhlatilana pienempiin perhejuhliin. Kabinettiin on oma sisäänkäynti suoraan terassilta ja kulman takana ovat myös omat naulakot ja wc-tilat. Mustakosken kabinetti on kiviseinäinen ja jokinäkymin varustettu tila, jossa on kokoustilaisuuksia varten ajanmukainen kokoustekniikka (valkokangas, videoprojektori ja langaton verkko).

Wahlbergin Kabinetti

 • Kokoustila

  7 – 16 henkilölle

 • Juhlatila

  7 – 20 henkilölle

Dahlforsin Viilatehtaan omistajan (W.W.Wahlberg) mukaan nimetty tiiliseinäinen kabinetti on upealla paikalla aivan Vantaankosken äärellä. Ikkunoista avautuu suora näkymä joelle ja Kuninkaantien vanhalle puusillalle. Kokoustilana Wahlbergin kabinetti on asianmukaisesti varustettu (plasma-tv ja langaton verkko) ja illallistilana kabinetti on erityisesti johtoryhmien suosiossa.

Saunamajurin Kabinetti

 • Kokoustila

  5 henkilölle

 • Juhlatila

  5 – 8 henkilölle

Saunamajurin kabinetti on tilaussaunojen yhteydessä oleva tunnelmallinen pieni kabinetti, joka toimii niin kokoustilana (videoprojektori, valkokangas, langaton verkko) kuin illallistilana pienemmille seurueille. Saunamajurin kabinetissa on oma ulkoterassi sekä lasipaviljonki, jota voi hyödyntää vaikka kokouspäivän kahvituksiin. Tilassa on myös omat WC-tilat.

Saunatilat

Maunu Eerikinpojan puusaunassa lauteet kohoavat jopa 2,5 metrin korkeuteen.
Ylimmillä lauteilla voit löylytellä yli sadan asteen lämmössä ja alalauteilla nautiskellaan miedommista löylyistä.

Irina Wahlbergin sähkösaunassa on aito vuolukivikiuas, joka antaa saunojille miedot ja tasaiset löylyt.

Saunat sijaitsevat vierekkäin, joka mahdollistaa miesten ja naisten tai isompien seurueiden yhtäaikaisen saunomisen. Molemmille saunoille on omat pukuhuoneet ja yhteiset vilvoittelutilat. Saunojen lisäksi käytössänne on Saunamajurin Kabinetti, terassi sekä lasitettu tunnelmallinen paviljonki.

Saunoilla on valmiina pyyhkeet, laudeliinat, pesuaineet sekä hiustenkuivaaja. Juomakaapista löytyy virvokkeita ja mietoja alkoholijuomia, jotka laskutetaan kulutuksen mukaan. Saunailtoihin on mahdollista varata joko tyylikäs kolmen ruokalajin menu tai pienempään nälkään erilaisia iltapaloja.

Tutustu myös Tilaussaunat- sivustoomme

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

 • Kirjoita lisätietoja ja toiveita esim. tilatoive, ajatuksia tarjoiluihin, ohjelmaan jne.
 • Rekisteriseloste ja tietosuoja
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lounaspöytävaraus Viilatehtaan lounaalle