Tunnelmallinen tehdasrakennus kokouksiin ja juhliin aivan Vantaankosken kuohujen äärellä!

Dahlforsin Viilatehtaassa taottiin viiloja 1960 – luvulle saakka ja tämä upea, kunnostettu tehdassali toimii tilana niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiin. Vanha Viilatehdas on museoviraston suojelema rakennus ja tehtaan jylhissä kivi- ja tiiliseinäisissä kabineteissa voi aistia historian havinaa vielä nykypäivinä. Vanhalle Viilatehtaalle on koottu Dahlforsin Viilatehtaan aikaista museoesineistöä ja niitä voi katsastaa tilaisuuksien lomassa. Rakennuksen kunnostusvaiheen aikana on sisustuksessa hyödynnetty upeasti jyhkeitä myllynkiviä ja salin rosoiset holvikatot luovat miellyttävää, autenttista tunnelmaa.

Tilat soveltuvat muutaman hengen ryhmistä jopa 500 henkilön tilaisuuksiin. Keväällä 2011 avatulla terassilla voit nauttia Vantaankosken kuohuista aivan joen äärellä. Kokouspäivän aikana voit siirtyä terassille ryhmätöihin tai nauttia kokouskahvit ainutlaatuisessa ympäristössä. Terassi antaa myös lisätilaa kesäjuhliin tai syksyn sadonkorjuuiltoihin. Terassilla on myös kesäaikaan kesäkeittiö ja grillialue, jossa valmistetaan grilliherkkuja niin buffetpäivälliselle tai ruoanvalmistuskursseille.

Vanhan Viilatehtaan yläkerran tiloissa ovat ainutlaatuinen, puulämmitteinen sauna sekä laavakivikiukain varustettu sähkösauna. Molemmissa saunoissa voi nautiskella hienosta koskinäkymästä ja vilvoittelemaan pääsee suojatulle terassille, jonka lasipaviljongissa iltaa voi jatkaa myöhään yöhön.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme kulttuurihistorialliseen koskimaisemaan!

Tutustu Vanhaan Viilatehtaaseen virtuaalikierroksella

Lue Kuninkaan Lohien historiasta


Vanha Viilatehdas

Dahlforsin Sali

 • Kokoustila

  max. 130 henkilölle

 • Juhlatila

  max. 140 henkilölle

Dahlforsin Sali (Dahlforsin Etusali ja Mustakosken kabinetti yhdistettynä) toimi 1960 – luvulle saakka Dahlforsin Viilatehtaan tehdashallina. Tämä upea Sali on kunnostettu vanhaa perinnettä kunnioittaen, mutta nykyaikaisin tekniikoin varustettuna. Dahlforsin Sali on pitkänomainen, kapea tila, jossa on jyhkeät kiviseinät ja pieniruutuiset, isot ikkunat joelle päin. Tilassa on upea holvimainen katto ja myllynkivistä rakennettu avotakka. Dahlforsin Saliin on kaksi sisäänkäyntiä, joista pääsee suoraan upealle, joenvarteen rakennetulle terassille.

Upea tila perhejuhliin sekä mieleenpainuviin kokoustilaisuuksiin!

Dahlforsin Etusali

 • Kokoustila

  20 – 50 henkilölle

 • Juhlatila

  20 – 60 henkilölle

Dahlforsin Etusali on Dahlforsin Pääsalista taitto-ovin erotettu kabinetti. Tila toimii kokoustilana sekä juhlatilana pienempiin perhejuhliin. Etusali on tunnelmallinen, avotakalla varustettu kabinetti, jossa on nykyaikainen kokoustekniikka (valkokangas, videoprojektori sekä langaton verkko). Tilassa järjestetään myös tunnelmallisia illallisia, jossa hyödynnetään avotakkaa valmistaen siinä kolmen ruokalajin illalliset tai keskiaikaisen illanvieton ruokatarjoilut. Etusalista on suora käynti terassille ja tilaisuuksien aikana voi käydä nauttimassa koskimaisemasta.

Mustakosken Kabinetti

 • Kokoustila

  20 – 50 henkilölle

 • Juhlatila

  20 – 50 henkilölle

Mustakosken kabinetti on Dahlforsin Salista taitto-ovin erotettu päätykabinetti. Tila toimii kokoustilana sekä juhlatilana pienempiin perhejuhliin. Kabinettiin on oma sisäänkäynti suoraan terassilta ja kulman takana ovat myös omat naulakot ja wc-tilat. Mustakosken kabinetti on kiviseinäinen ja jokinäkymin varustettu tila, jossa on kokoustilaisuuksia varten ajanmukainen kokoustekniikka (valkokangas, videoprojektori ja langaton verkko).

Wahlbergin Kabinetti

 • Kokoustila

  7 – 16 henkilölle

 • Juhlatila

  7 – 20 henkilölle

Dahlforsin Viilatehtaan omistajan (W.W.Wahlberg) mukaan nimetty tiiliseinäinen kabinetti on upealla paikalla aivan Vantaankosken äärellä. Ikkunoista avautuu suora näkymä joelle ja Kuninkaantien vanhalle puusillalle ja keväällä ryöppyävä vesi tuntuu elävämmältä kuin koskaan. Kokoustilana Wahlbergin kabinetti on asianmukaisesti varustettu (plasma-tv ja langaton verkko) ja illallistilana kabinetti on erityisesti johtoryhmien suosiossa.

Saunamajurin Kabinetti

 • Kokoustila

  5 henkilölle

 • Juhlatila

  5 – 8 henkilölle

Saunamajurin kabinetti on tilaussaunojen yhteydessä oleva tunnelmallinen pieni kabinetti, joka toimii niin kokoustilana (videoprojektori, valkokangas, langaton verkko) kuin illallistilana pienemmille seurueille. Saunamajurin kabinetissa on oma ulkoterassi sekä lasipaviljonki, jota voi hyödyntää vaikka kokouspäivän kahvituksiin. Tilassa on myös omat WC-tilat.

Saunatilat

Maunu Eerikinpojan puusaunassa lauteet kohoavat jopa 2,5 metrin korkeuteen.
Ylimmillä lauteilla voit löylytellä yli sadan asteen lämmössä ja alalauteilla nautiskellaan miedommista löylyistä.

Irina Wahlbergin sähkösaunassa on aito vuolukivikiuas, joka antaa saunojille miedot ja tasaiset löylyt.

Maunu Eerikinpojan puusauna ja Irina Wahlbergin sähkösauna ovat vierekkäin, tämä mahdollistaa miesten ja naisten tai isompien seurueiden yhtäaikaisen saunomisen. Molemmille saunoille on omat pukuhuoneet ja yhteiset vilvoittelutilat. Tässä saunatilassa on runsaasti vilvoittelu- ja oleskelutilaa, sillä saunojen lisäksi käytössänne on Saunamajurin Kabinetti sekä terassi ja lasitettu tunnelmallinen paviljonki.

Saunoilla on valmiina pyyhkeet, laudeliinat, pesuaineet sekä hiustenkuivaaja.
Saunan juomakaapista löytyy valmiina virvokkeita ja mietoja alkoholijuomia, joiden laskutus tapahtuu kulutuksen mukaan.
Saunailtoihin on mahdollista varata joko tyylikäs kolmen ruokalajin menu kokonaisuus tai pienempään nälkään on tarjolla erilaisia iltapaloja.

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

 • Kirjoita lisätietoja ja toiveita esim. tilatoive. Mikäli teet varauksen yleiseen illanviettoon, kerrothan myös laskutustietosi. Laskutamme kaikki varaukset esim. stand-up iltoihin ennakkoon ja maksamalla tuon ennakkolaskun, vahvistat meille tulosi
 • Rekisteriseloste ja tietosuoja
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lounaspöytävaraus

 • Rekisteriseloste ja tietosuoja
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.