Pikkujoulut

Tähtiloistetta ja joulun tunnelmaa Kuninkaan Lohissa!

Joulun odotettu juhlakausi kruunaa koko vuoden. Tyylejä on monia, mutta jokaista pikkujoulua yhdistää kimaltava tunnelma pimeän keskellä, herkuttelu ja yhdessä hauskan pitäminen. Kuninkaan Lohet tarjoaa kaksi upeaa juhlamiljöötä sekä unohtumattomia teemailtoja valmiiksi paketoituna.

Kerro meille seurueesi koko ja toiveet illasta, me organisoimme tilan, ohjelman, eturivin artistit ja keittiömestarin herkut. Meiltä saat vankan kokemuksen juhlien toteuttamisesta sekä historialliset tilat, joissa tunnelma on sisäänrakennettuna. Haluamme tarjota vaivattoman, vaikuttavan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon, jossa myös sinä yrityksen juhlavastaavana rentoudut vuoden päätteeksi.

Seurueesi kokoiset tilat

Meillä tilat muuntuvat pienten ryhmien tarpeista aina 300 henkilön kestityksiin. Valittavanasi on kaksi ainutlaatuista ja keskenään erilaista tilaa, joissa tunnelmaa riittää kristallien kimalluksesta aidon takkatulen lumoon. Kysy meiltä lisää upean Kuninkaan Kartanon tai aivan kosken rannalla sijaitsevan Vanhan Viilatehtaan mahdollisuuksista. Muista myös monipuoliset saunamme, jos lempeät löylyt kuuluvat unelmiesi pikkujouluihin.

Uniikit elämykset pakettina

Teemalliset juhlat ovat ikimuistoisia ja siksi suosittuja. Tutustu tämän kauden suosikkeihimme: Pako Viilatehtaalta tai Pako Kartanolta, Kokkisota ja Bilepikkujoulut!

Vai haluatko varata porukalle pikkujoulut erityisen mutkattomasti? Silloin suosittelemme yleisiä Stand Up Pikkujouluiltojamme: pe 8.11. Viilatehtaan Stand Up ja pe 22.11. Kartanon Stand Up ilta! Pikkujouluvaraajana saat valmiin paketin ja ison tunnelman!

Ota yhteyttä:

Myyntipalvelu
p. 09 2532 5300
tai myyntipalvelu@kuninkaanlohet.com

Pikkujoulut

Pako Viilatehtaalta tai Pako Kartanolta

Ryhmäkoko: 10 – 140 henkilöä
Kesto: 4 – 5 tuntia (riippuen ryhmäkoosta)

Tule viettämään elämyksellistä ja ikimuistoista iltaa!

PAKO VIILATEHTAALTA tai PAKO KARTANOLTA

Eletään 1900-luvun alkua Venäjän vallan alla. Aikaa, jolloin kansalaistunne ja suomalainen kulttuuri voimistuivat. Paikallinen nimismies on huolissaan vallankumouksellisista kokoontumisista. Suomenkielinen puhe ja laulu raikavat, kunnes iltaan tulee odottamaton käänne; Ovet lukitaan ja Viilatehdas/Kartano muuttuu tutkintavankilaksi!

Kievarin palvelusväki on laittanut pöydät koreaksi juuri Teitä varten ja illan aikana pääsette nauttimaan pöydän antimista ja janon vievistä juomista sekä viihdyttävästä, osallistavasta ohjelmasta.

Aikataulu

klo 18.00                             Tervetulosanat ja malja Isänmaalle
klo 18.15                              Episodi I
klo 18.35                              Alkuruoka tarjolla
klo 19.05                              Episodi II
klo 19.25                              Pääruoka tarjolla
klo 20.10                             Episodi III
klo 20.30                             Episodi IV
klo 20.50                             Jälkiruoka ja kahvitarjoilu
klo 21.15                              Episodi V
klo 21.45                              Tulosten tarkastus, seurustelua ja juomien nauttimista
klo 22.15                              Tulosten julkistus
klo 23.00                             Tilaisuuden päätös (tai ilta jatkuu, takaraja klo 02.00)

Kysy lisää Myyntipalvelustamme!

Kokkisota

Ryhmäkoko: 8 – 30 henkilöä
Kesto: 4 tuntia

Onko duunipaikalla epäselvää, kuka on paras pihvinkääntäjä? Vai onko myyntipäällikkö sanojensa mukaisesti maailman paras kastikeguru?

Kuninkaallisessa kokkisodassa heitetään tittelit ja arvonimet naulakkoon ja selvitetään rehellisellä tiimityöllä, ketkä ovat
työyhteisön parhaat ”keittäjät”. Kokkisota ei vaadi täydellistä keittiöosaamista, sillä juuri Sinä voit toimia ideoijana ja sparraajana ja muu tiimi hoitaa itse menun valmistuksen. Kisailussa teillä toimii apuna myös keittiöhenkilökunta, joka antaa ideoita ja opastaa vaikeimmissa työvaiheissa. Luonnollisesti paras ryhmä palkitaan. Kokkisodan kesto n. 4 tuntia.

Ohjelma sopii mainiosti pienten ryhmien pikkujouluohjelmaksi!

Kaikkien aikojen Pikkujoulubileet

Ryhmäkoko: 30 – 300 henkilöä
Kesto; 5 tuntia (klo 18.00 – 23.00 tai pidempään lisätunnein)

KAIKKIEN AIKOJEN PIKKUJOULUBILEET

Pikkujoulubileissä ruoka on suussa sulavaa ja hilpeä tunnelma katossa koko illan ajan!

Illan aikana nautitaan jouluinen buffetpöytä ja loppuiltana laitetaan jalalla koreasti Kuninkaan Lohien House Bandin tai DJ:n tahtiin!
Iltaan voitte yhdistää omaa ohjelmaa tai kysy Myyntipalvelustamme Stand Up –koomikoita, Improvisaatioteatteria tai vaikkapa Joulupukkia!

Kysy lisää! 

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

  • Kirjoita lisätietoja ja toiveita esim. tilatoive. Mikäli teet varauksen yleiseen illanviettoon, kerrothan myös laskutustietosi. Laskutamme kaikki varaukset esim. stand-up iltoihin ennakkoon ja maksamalla tuon ennakkolaskun, vahvistat meille tulosi
  • Rekisteriseloste ja tietosuoja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lounaspöytävaraus

  • Rekisteriseloste ja tietosuoja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.