Tilaussaunat

Tunnelmalliset saunatilat

Kokousten ja aktiviteettien jälkeen saunat odottavat kylpijöitään.

Vanha Viilatehdas

Maunu Eerikinpojan puusaunassa lauteet kohoava jopa 2,5 metrin korkeuteen  Ylimmillä lauteilla voi löylytellä yli sadan asteen lämmössä ja alalauteilla nautiskellaan miedommista löylyistä. Sauna on kertalämmitteinen ja sitä lämmitetään 3-4 tuntia ennen saunomista. Yhden kerran lämmityksellä löylyt riittävät jopa kolmelle saunaseurueelle! Sopii eritoten kansainvälisille ryhmille, jotka haluavat esitellä ulkomaalaisille vierailleen suomalaista saunakulttuuria!

Irina Wahlbergin sähkösaunassa nautitaan laavakivikiukaan lempeistä löylyistä. Nimestään huolimatta sähkökiuas antaa pehmeät ja kosteat löylyt ja yhden tason lauteille mahtuu jopa 12 löylyttelijää. Ikkunoista avautuu mahtava koskinäkymä suoraan Vantaankoskelle!

Maunu Eerikinpojan puusauna ja Irina Wahlbergin sähkösauna ovat Viilatehtaan yläkerrassa vieretysten ja molempiin saunoihin on omat pukutilat. Miehet ja naiset pääsevät siis erillisiin saunoihin yhtäaikaa tai isommat seurueet levittäytymään molempiin saunoihin.
Molemmille saunoille on omat pukuhuoneet ja yhteiset vilvoittelutilat. Tässä saunatilassa on runsaasti vilvoittelu ja oleskelutilaa, sillä saunojen lisäksi käytössänne on Saunamajurin Kabinetti sekä terassi ja lasitettu tunnelmallinen paviljonki.

Kuninkaan Kartano

Kartanon saunatilat sijaitsevat yläkerran tiloissa ja saunan parvekkeelta voi ihailla Vantaanjokilaakson vehreää maisemaa. Lauteille mahtuu mukavasti kymmenkunta saunojaa ja kivipaasikiuas antaa kosteat löylyt! Saunatilan erikoisuus on hydrohieronta-amme, jonka väriterapiaominaisuus ja hierovat vesiporeet auttavat rentoutumaan.

Saunalta pääsee vilvoittelemaan parveketerassille ja sen yhteydessä on tilava Auroran kabinetti, jossa voitte nautiskella saunatilaisuuden aikana vaikka iltapalaa tai järjestää vaikka karaokeillan!

Saunojemme varustus

 • paksut, froteiset pyyhkeet
 • kertakäyttöiset laudeliinat
 • pesuaineet; suihkusaippuat, shampoot ja hoitoaineet
 • hiustenkuivaajat
 • kylmäjuomakaapit; mietoja alkoholijuomia ja virvokkeita (laskutus tapahtuu kulutuksen mukaan, omien juomien tuominen ei ole sallittua)
 • Saunailtoihin on mahdollista varata joko tyylikäs kolmen ruokalajin menukokonaisuus ja pienempään nälkään on tarjolla erilaisia iltapaloja.

Tilaussaunat

Iltapalavaihtoehto I

Riistakäristys ja perunamuusi, Myrttisen suolakurkkua, puolukkasurvosta

Iltapalavaihtoehto II

Yön yli haudutettua härkää, juures-perunapyreetä ja punasipuli-puolukkahyytelöä

Iltapalavaihtoehto III

Makkaravalikoima (grillattua Viilatehtaan makkaraa ja riistamakkaraa), Myrttisen suolakurkkua ja perunasalaattia

Iltapalavaihtoehto IV

Katkarapu Ceasar salaattia
Tomaatti-mozzarellasalaattia
Kananpoikavartaita ja mangosalsaa
Riistapyöryköitä ja rosmariinisinappia

Kaikki iltapalat sisältävät myös talon leivän ja voin

Jälkiruokavaihtoehdot

Manjari-suklaavanukas ja anismarinoidut hedelmät

Omena-mantelitorttu ja vaniljamousse

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

 • Kirjoita lisätietoja ja toiveita esim. tilatoive. Mikäli teet varauksen yleiseen illanviettoon, kerrothan myös laskutustietosi. Laskutamme kaikki varaukset esim. stand-up iltoihin ennakkoon ja maksamalla tuon ennakkolaskun, vahvistat meille tulosi
 • Rekisteriseloste ja tietosuoja
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lounaspöytävaraus

 • Rekisteriseloste ja tietosuoja
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.