Elämäsi tärkeisiin hetkiin

Merkkipäivät, valmistujaiset, häät tai rippijuhlat. Kuninkaan Lohet tarjoaa tunnelmalliset juhlatilat Vantaankosken luonnon helmassa Kuninkaan Kartanolla tai Vanhalla Viilatehtaalla. Kokeneena tapahtumajärjestäjänä täytämme toiveesi myös elämysten ja ohjelman osalta.

Tarjoamme Kuninkaan Lohissa elämyksiä, jotka syntyvät tunnelmallisten juhlatilojen, laadukkaiden ravintolapalvelujen, ohjelman ja ympäröivän luonnon yhdistelmästä.

Teemme kaikkemme varmistaaksemme teille vieraillemme ravintolakokemuksen, joka on turvallinen, ikimuistoinen ja elämyksellinen. Noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia ja määräyksiä, huolehdimme turvaväleistä, sekä desinfioimme pintoja useasti.

Meille on todella tärkeää, että tunnemme kaikki olomme turvalliseksi ja siksi muistutamme, että huolehditaan yhdessä hyvästä käsihygieniasta ja esimerkiksi suositaan etämaksua. Olemmekin sijoittaneet käsidesiä teidän saataville useaan paikkaan ravintoloissamme, usean käsienpesupaikan lisäksi.

Toivomme, että näemme toisiamme vain ainoastaan terveenä, joten jos sinulla on pieniäkin oireita, niin tulethan vasta kun oireesi ovat helpottaneet.

Innolla odotamme jälleen näkemistä ja yhteisiä hetkiä kanssanne!

Pidetään huolta toisistamme ja nautitaan ihanasta kesästä!

Lisätietoja

Myyntipalvelu
p. 09 253 253 00
myyntipalvelu@kuninkaanlohet.com

 

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

  • Kirjoita lisätietoja ja toiveita esim. tilatoive. Mikäli teet varauksen yleiseen illanviettoon, kerrothan myös laskutustietosi. Laskutamme kaikki varaukset esim. stand-up iltoihin ennakkoon ja maksamalla tuon ennakkolaskun, vahvistat meille tulosi
  • Rekisteriseloste ja tietosuoja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lounaspöytävaraus Viilatehtaan lounaalle

  • Rekisteriseloste ja tietosuoja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.