Työpaikat

Avoimet paikat tällä hetkellä: 

Oletko sinä uusi kokkimme tai vuoromestarimme?

Haluaisitko sinä olla mukana kanssamme luomassa asiakkaillemme kulinaarisia elämyksiä ja unohtumattomia hetkiä ruoan parissa?

Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä kahdessa toimipaikassamme Vantaankoskella; a la cartea, lounasbuffettia, ruoanvalmistusta nuotiolla ja kesäkeittiöissämme sekä ruoanvalmistusta asiakasryhmiemme kanssa kokkikoulujen merkeissä.

Työ on vuorotyötä ja olemme avoinna ympäri vuoden. Pesti alkaa heti ja on kokoaikainen.

Laita hakemus rohkeasti tulemaan ja kerro itsestäsi, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö meidän keittiötiimiimme ja mahtavaan työyhteisöömme!

Laita hakemus mika.turunen@kuninkaanlohet.com

Tilausravintola Kuninkaan Lohet Oy on yksityisomistuksessa oleva vantaalainen yritys. Kaksi uniikkia ravintolaamme Vanha Viilatehdas ja Kuninkaan Kartano sijaitsevat Vantaankoskella. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia elämyksiä ainutlaatuisen miljöön, lähiluonnon, hyvän ruuan ja loistavan palvelun keinoin.
www.kuninkaanlohet.com

 

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

  • Kirjoita lisätietoja ja toiveita esim. tilatoive. Mikäli teet varauksen yleiseen illanviettoon, kerrothan myös laskutustietosi. Laskutamme kaikki varaukset esim. stand-up iltoihin ennakkoon ja maksamalla tuon ennakkolaskun, vahvistat meille tulosi
  • Rekisteriseloste ja tietosuoja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lounaspöytävaraus

  • Rekisteriseloste ja tietosuoja
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.