Työpaikat

Vuonna 2002 perustettu Kuninkaan Lohet Oy on yksityisomistuksessa oleva vantaalainen yritys. Kaksi uniikkia ravintolaamme Vanha Viilatehdas ja Kuninkaan Kartano sijaitsevat Vantaankoskella. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia elämyksiä ainutlaatuisen miljöön, lähiluonnon, hyvän ruuan ja loistavan palvelun keinoin.

Haluaisitko sinä olla mukana kanssamme tarjoamassa asiakkaille elämyksiä ja unohtumattomia hetkiä pääkaupunkiseudun sydämessä?

Oletko sinä tai ystäväsi uusi kokkimme?

Haluaisitko sinä olla mukana kanssamme tarjoamassa asiakkaille elämyksiä ja unohtumattomia hetkiä pääkaupunkiseudun sydämessä? Tarjolla siis keittiössä monipuolisia, haastavia ja vaihtelevia tilaisuuksia mm. A la Carte- annoksia, Kartanon Lounasta, Lohen loimutusta, grillausta, riista-annoksia ja jopa kokkikoulujen vetämisiä.

Haet sitten peruskokin töitä tai vastuullisempia vuoromestarin töitä,  niin ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää.

Laita hakemus ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö meidän porukkaamme.

Lähetä hakemus keittiöpäälliköllemme virpi.roivas@kuninkaanlohet.com

 

Jos et löydä tällä hetkellä avoimista työpaikoistamme sopivaa itsellesi, niin laita kuitenkin avoin hakemus ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö meidän porukkaamme.

Lähetä avoin hakemus ravintolatoimenjohtajallemme mika.turunen@kuninkaanlohet.com. Otamme yhteyttä tarvittaessa ja sopivan paikan avauduttua.

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

  • Kirjoita lisätietoja ja toiveita esim. tilatoive. Mikäli teet varauksen yleiseen illanviettoon, kerrothan myös laskutustietosi. Laskutamme kaikki varaukset esim. stand-up iltoihin ennakkoon ja maksamalla tuon ennakkolaskun, vahvistat meille tulosi
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lounaspöytävaraus

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.